Сексът и София: BG МАЦКИ – София Х.

Една анонимна авторка, скрила се зад псевдонима София Х. (Хикс, ако се чудите), взриви спокойното съществуване на българския хайлайф, където всички тайни се знаят, но не излизат извън затворения му свят. София Х. обаче ги извади на показ, при това сочно, пиперливо и интригуващо, сякаш излезли под перото на Кари Брадшоу. И книгата й „Сексът и София” превзе топлистите за бестселъри и се превърна в най-продавания български роман за 2009 г. Но това са истории отпреди три години, отлежали в издателството, докато то се реши да ги публикува.

Сега София Х. атакува с нещо горещо и не по-малко интригуващо – какви са големите далавери в едрия бизнес и как една сексапилна българска мацка се навира в него. Но тези, които вече са чели първата й книга, знаят, че от мистериозната авторка могат да очакват не икономически разследвания, а цветист разказ за нещата от живота… на богатите и известните.

Новата книга на София Х. се казва „Сексът и София: BG МАЦКИ”.

Историята в книгата:

Три години по-късно Софи е постигнала българската мечта – да работи и живее в чужбина, в сигурния, подреден и бляскав свят на една богата страна като Швейцария. Но дали това е нейният свят? И дали тя няма да прегърне примамливото предложение да оглави офиса на голяма автомобилна компания в България? Дали загърбила всички задръжки и преодоляла тежестта на самотата, тя няма да потъне в обятията на нещо непознато? Наглед сега Софи е като че ли помъдряла или пък раните вече не я убиват, защото я правят по-силна. Тя много добре знае какви са нейните оръжия да оцелее в един кръг, където се правят големите пари и големите далавери. Софи трябва да стане по-благоразумна, но в същото време е склонна на крайности и големи глупости. Този път не заради мъж, а заради една или защо не още една… жена – в лицето на най-сексапилната българска певица? Но тя ще получи шанса да се изгуби в чифт мъжки очи, които дотогава е намирала все разпилени, на безброй парчета, като сини мъниста по целия свят… Такава е нейната изповед сега: случки и мечти, които рухват, рани и болка, които не се забравят, радости и възкресение, които я очакват…

Но отново въпросът, който излиза на преден план, е: Кой ще се познае в тази книга?

В този роман с истински герои и събития някои личности лъсват с истинските си имена. Любопитството е насочено най-вече към известната певица, с която има горещи сцени в книгата – при това с главната героиня. Има особено скандална нощна сцена в басейн на СПА-хотел. Става дума за поппринцесата Аксиния, която в момента пръска сексапил в „Денсинг старс 2” по Би Ти Ви.

Заради изключителния успех на първата книга „Сексът и София” и желанието на много читатели да се свържат с анонимната авторка издателите от „Персей” публикуват в новата й книга „BG МАЦКИ” нейния имейл.

Автор София Х.
Издателство Персей
ISBN 978-954-8308-37-3
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 320