Сейким. Енергия на живата светлина – Елисавета Александрова-Зангелми

Сейким. Енергия на живата светлина

Истинската алхимия не е онази,
която според средновековните алхимици
превръща оловото в злато,
а алхимията,
която ни трансформира в духовни същества.

Тази книга вкючва информация, надграждаща познанието, съдържащо се в „Изис Сейким – пълно ръководство“. Предназначена е да разшири познанията на читателите за древноегипетската енергийна система за хармонизиране и лечение – Сейким, част от която е „Изис Сейким“.
„Сейким – енергия на живата светлина“ допълва, обогатява и консолидира представите за системата като цяло и за приложението на символите и мистериите, които тя обединява.
Тя няма претенциите да замени или да измести традиционната медицина и лечение. Изложените в нея методи не са и не трябва да бъдат възприемани като нормативни и абсолютни. Те са само описание на изпитани и реални терапии, прилагани в съчетание с традиционно медицинско лечение или пък в различни комбинации с подходи от алопатичната и холистичната медицина.
В книгата са описани древни и съвременни методи за работа с енергията Сейким и специфични способи за използването й не само от специалистите енерготерапевти, но и от всеки, който желае да усвои техники за внасяне на баланс в организма и да достигне състояние на хармония и здраве.

Автор: Елисавета Александрова-Зангелми Език: Български
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Тегло: 0.420 кг.
Баркод: 9544745936
Издател: Кибеа ISBN: 9544745936
Брой страници: 108