Седем години копнеж – Силвия Дей

Седем години копнеж

Световен бестселър автор №1.

Силвия Дей e автор №1 на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 20 романа, отличени с престижни награди и издадени в над 40 страни. Тя е бестселър автор №1 в 28 държави, а книгите й се издават в милионни тиражи.

Книгата "Седем години копнеж" е горещ исторически романс, вдъхновил написването на световноизвестната поредица КРОСФАЙЪР.

..Едва осемнайсетгодишна, лейди Джесика Шефилд е сгодена за уважавания виконт Тарли, граф на Пенингтън. В навечерието на сватбата си тя неволно става свидетел на страстна тайна среща между младия Алистър Колфийлд и два пъти по-възрастна от него дама – в гората на имението „Пенингтън“ двамата се отдават на ласки, които ще пробудят неподозирани усещания у младата жена. Видяното тази нощ се запечатва в съзнанието на Джес и я свързва завинаги с Колфийлд..

Седем години след сватбата си, вече вдовица, лейди Тарли се озовава на кораба на някогашния си познат и е принудена да прекара седмици наред с него. Все така греховно привлекателен, Алистър Колфийлд вече е успешен търговец, уважаван от всички и доста по-зрял. Страстната му натура и необуздан характер са пълна противоположност на нейната хладна сдържаност.. и все пак искрата помежду им е осезаема и неоспорима..

Скоро става ясно, че седемте години, в които Джесика и Алистър са отричали копнежа един по друг, са били напразни. Изкушението е пожар, който ще изгори и двамата…

Автор: Силвия Дей Брой страници: 336
Категория: Художествена литература; Романтични романи; Еротика Език: Български
Тегло: 0.380 кг.
Издател: СофтПрес Баркод: 9786191512416
Дата на издаване: 23.07.2015 ISBN: 9786191512416