Съдбовник – Елена Геракова, Емил Киров

Съдбовник

Скъпи читателю,
Идеята за тази книга се оформи в многобройните разговори с приятели и познати – в продължение на години, когато те споделяха проблемите си и търсеха причините за тях в Съдбата. А когато бяха спокойни и щастливи, забравяха за всичко… до следващия труден миг. („Съдбата ми е такава, просто нямам късмет, защо на мен се случва…“ – и т.н.)
Така решихме да предложим нашият опит в книга, която да подкрепи всеки в приключението на живота-Съдба.
СЪДБОВНИК е наръчник за всеки ден, в който сме съчетали познания от приложната психология, идеите на еволюционната астрология, нумеролагията, философията на Кабала, тибетските Бьон познания по астрология и медицина, както и християнските традиции.
Всеки нов ден носи в своята звездна аура уникален потенциал.
Посредством заложената информация в личната астрална карта на човека и уникалния енергиен модел на деня, се създава фин резонанс, който задава специфични енергийни характеристики. Неподвижните звезди в астрологическата наука правят възможно да надникнем дори 50 години напред. Ден по ден, тези характеристики са закодирани в календара. Разбира се, очертаните тенденции са общи, но отчитането им и съобразяването с тях може да направи дейността ни по-успешна, а осъзнаването на света – по-задълбочено и по-цялостно.
Да опознаем звездния модел на деня, да се съобразим с динамичната астрална карта е път да навлезем по-навътре в тайните на Всемира.
Всеки нов ден носи скрито послание, което може да бъде разчетено и да бъде своеобразен импулс в усилието ни да направим този свят едно прекрасно място за Живот! – Авторите

Емил Киров. Роден е през 1968 в гр. Плевен. Расте и се изгражда под влиянието на своята баба, успешен диагностик и лечител. На 11-годишна възраст получава своите първи Таро карти и прави първите си сеанси. Следва военно инженерство, но впоследствие се посвещава на астрологията, съчетавайки източната и западната традиция.
Рисува енергийни картини, пише и издава стихове, завършва магистратура по психология. Работи като астролог, психолог и лектор в Йога център „Баланс“, Плевен. Автор е на 3 книги.

Елена Геракова. Родена е през 1951 в гр. Шумен. Завършва Учителския институт в Плевен, а по-късно и философия в Софийския университет „Св. Кл. Охридски“. Работи в системата на образованието. Интересите й са в областта на философията, историята, психологията и логиката.

Автор: Елена Геракова; Емил Киров Брой страници: 752
Категория: Българска литература; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.750 кг.
Издател: Кибеа Баркод: 9544747497
Дата на издаване: 16.11.2016 ISBN: 9544747497