SCREAM –

0
(0)

SCREAM

На 29/09 лейбълът Epic/Legacy Recordings, в сътрудничество с наследниците на Майкъл Джексън – „Estate of Michael Jackson“, представя албума „Michael Jackson – SCREAM“, колекция с 13 от най-големите и незабравими хитове на Краля на поп музиката като Ghosts, Torture, Thriller и Dirty Diana. Албумът ще бъде издаден в два формата на физически носител – CD и фосфорециращ винил (с премиера 27/10), като всеки формат ще включва и специален постер. В допълнение, колекцията „SCREAM“ включва и нов сингъл като бонус трак – “Blood on the Dance Floor X Dangerous”, енергичен денс микс от пет песни на Майкъл Джексън, създаден от дуото White Panda.
Миксът “Blood on The Dance Floor X Dangerous” включва семпли от песните „Blood on the Dance Floor”, “Dangerous”, “This Place Hotel”, “Leave Me Alone” и “Is It Scary”.
Изборът на песни в „SCREAM” отразява творческата визия на Майкъл Джексън за различните му артистични образи, креативността в сценичните костюми и маските, за тъмнината и светлината, за музикалните трансформации. Всяка песен, част от колекцията „SCREAM“, е забележителна и има своето място в музикалната история: “Dirty Diana” от албума Bad оглавява сингъл класацията на САЩ в продължение на пет последователни седмици; “Thriller” е седмият от безпрецедентните седем сингли от един албум, оглавили чарта, а самият едноименен албум (Thriller) продължава да е най-продаваният за всички времена; в колекцията влиза и единственият дует между Майкъл Джексън и сестра му Джанет Джексън – “Scream”.

Категория: Pop; VINYL !!!!
Компания/Лейбъл: Sony music
Дата на издаване: 29.09.2017
Баркод: 889854802318

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.