Събирателната точка. Катализатор на силата на човека –

Събирателната точка – катализатор на силата на човека е една изключителна и уникална книга. Тя е не само предизвикателство за обичайните медицински практики, но също така дава възможност на всеки индивид да поеме контрола над своето физическо и психическо здраве. Тази книга поставя ново начало в изучаването на енергийните ресурси на човека и е в ярък контраст с всички алтернативни или спомагателни терапии, прилагани за здравето през миналия век, защото тя комбинира както съвременната наука, така и традиционното познание за гемите. Такива технологии са предвестници на новото хилядолетие и те ще имат голямо значение за бъдещото развитие на човечеството.

Представените в тази книга теми са неконвенционални и оригинални.

– Запознаваме се с нашата собствена събирателна точка, съдбоносния енергиен център на нашето енергийно и физическо тяло.
– Разбираме как положението на събирателната точка контролира нашите чувства, здраве и поведение.
– Научаваме как да преместваме и да позиционираме събирателната точка така, че да подобрим нашите умствени и физически показатели и да ускорим личностното си развитие. Да преодолеем стреса, гнева, безпокойството, паниката, депресията и да повишим биологическата си енергия.
– Откриваме как шокът, стресът, болестите, травмите, уплахата и насилието могат да преместят събирателната точка към пагубна локализация и да причинят сериозни заболявания.
– Научаваме различните позиции на събирателната точка, които са свързани с различни физически и психологически болести и как тези позиции се отразяват в работата на ендокринната система.
– Разбираме как алхохолът, лекарствата и наркотиците могат да преместват събирателната точка на човека до опасни локализации и как корекцията на положението и спомага да се спасим от зависимостта си от тях.
– Откриваме как да елиминираме болката, да лекуваме бързо наранявания или повредени нерви, да оправяме мускулни и скелетни проблеми, да се справим с инфекции, алергии и кожни проблеми, да облекчаваме изтощени и нервни разтройства без химически лекарства или хирургия.
– Откриваме изключителните лечебни сили на електронната гемлампова терапия.

Информация относно д-р Джон Уейл можете да намерите на първите страници на тази книга.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:252
  • Жанрове:Езотерика, Психическо здраве и самоусъвършенстване
  • Тегло:1 kg