Сбъднати желания: Как да овладеете изкуството на проявяването – Уейн Дайър

Сбъднати желания: Как да овладеете изкуството на проявяването

"Сбъднати желания: Как да овладеете изкуството на проявяването".

Всичко съществуващо някога е било въображаемо. И всичко, което ще съществува някога, първо трябва да се появи във въображението.

Тази книга е посветена на сбъдването на всичките ви желания. Най-големият дар, който някога сме получавали, е нашето въображение. „Сбъднати желания“ отвежда на откривателско пътешествие, по време на което ще се свържете с изумителните си способности да проявите и да създадете живот, в който всичко, което си представите, се превръща в реален факт. Д-р Уейн Дайър предлага насоки как да промените представата си за себе си, да заживеете като божествено създание, приемайки духовната истина, че с Бога всичко е възможно. С помощта на конкретната техника за препрограмиране на подсъзнателния си ум, вие можете да поставите във въображението си онова, което бихте желали да реализирате, и да промените живота си така, че да изпълните висшето си призвание. Можете да се научите как да програмирате и съзнателно да контролирате въображението си по нов начин. То ще ви насочи към изкуството да осъществявате желанията си.

Д-р Уейн У. Дайър е световноизвестен писател и лектор в областта на самоусъвършенстването. Защитил е докторат по педагогическа психология от Уейн Стейт Юнивърсити и е работил като асистент в нюйоркския университет „Сейнт Джон“. Автор на над 30 книги, Уейн Дайър е създал много аудиопрограми и видеофилми и е участвал в многобройни телевизионни и радиопредавания. Сред по-известните му творби са „Бъди господар на живота си“, „Мъдростта на вековете“, „Има духовно решение на всеки проблем“ – бестселърът на „Ню Йорк Таймс“, „Десет тайни на успеха и вътрешния мир“, както и „Силата на намерението“, „Вдъхновението“, „Промени мислите си, промени живота си“, „Сбогом, извинения!“ и др.

Автор: Уейн Дайър Брой страници: 224
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Кибеа Баркод: 9544746513
Дата на издаване: 19.01.2015 ISBN: 9544746513