Саботьорът (Приключенията на Айзък Бел 2) – /* */ Саботьорът (Приключенията на Айзък Бел 2) Пробук / Пробук Клайв Къслър, Джъстин Скот

0
(0)

Саботьорът е дързък исторически трилър – вторият роман от серията за детектив Айзък Бел след Преследването на един от най-големите приключенски писатели на съвремието ни – Клайв Къслър. Критиката и феновете очакват да се превърне може би в най-известната и най-успешна серия на Клaйв Къслър до момента. Защото, нека си го кажем, историте за Дивия Запад никога няма да престанат да привличат интереса нито на американската, нито на световната читателска аудитория.

Динамично действие, яростно и огнедишащо! Сложен заговор, зрелищни ситуации, ослепителни динамични положения. Докато се разкрива самоличността на Саботьора, читателите ще преживеят много вълнения, гарнирани с много дяволска интелигентност. Къслър, известен предимно с написването на съвременни високотехнологични трилъри, изпраща читателя назад във времето сред назъбените, скалисти, сухи и планински местности на американския Запад.

1907 г. е година на Паниката, финансов стрес и икономически вълнения. Нападения над влакове, пожари и експлозии саботират строежа на южно-тихоокеанската експресна железопътна линия. Интелигентен и чаровен, елегантен и комбинативен детективът Айзък Бел трябва да се справи с опасен, изключително умен и безцеремонен до извратеност, алчен човек, чието намерение е да унищожи най-успешния жп магнат на епохата. Саботьорът действа безмилостно, за да запази своята самоличност скрита…

Ако Бел не успее да го спре навреме, много повече от съдбата на железницата ще бъде изложено на риск – може би бъдещето на цялата страна.

Тъй като сюжетът се развива в началото на 1900 г., романът предлага невероятната възможност за ненаситния автомобилен ентусиаст Клайв Къслър да представи някои класически автомобила от времена, когато експериментите в разнообразието от стилове е най-голямо, защото са прекалено малко установените до момента стандарти.

Новият роман на Клайв Къслър е като посещение от най-добрия ти приятел
Том Кланси

Клайв Къслър е ненадминат!
Daily Mail

  • Корица:Мека
  • Брой страници:512
  • Общи:Преводна литература
  • Националност:Американска
  • Баркод:9789542928225
  • ISBN:9789542928225
  • Каталожен номер:Probook_342
  • Жанрове:Детективски, Трилъри, Исторически, Приключенски
  • Тегло:1 kg

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.