С теб през целия път – Макс Лукадо, Чък Гилис

Карл, Алън и Касидон са известни в цялото царство като най-смелите рицари, които служат на царя. Но сега е настъпил моментът да се види кой наистина е достоен да се ожени за принцесата. Когато принцът казва на тримата какъв е изпитът, определен от царя, рицарите разбират колко е опасно предстоящото им пътуване. Единствено с песента на царя, която ще им служи за напътствие и с още един човек за придружител, те трябва да се подготвят за приключение, което може да им коства всичко.
Кой ще бъде победителят? Карл, най-силният; Алън, най-бързият; или Касидон, най-мъдрият?

Едно царство в очакване.
Пътуване през тъмнината.
Схватки в тези, които мамят. И накрая… победа.

Елементи, които ще откриете не само в тази възхитителна приказка, но и във взаимоотношенията ви с Бога. Затова посланието на тази книжка е толкова силно.
Децата ви ще тръпнат в очакване кой рицар е спечелил ръката на принцесата. Ще ви хареса начинът, по който тази приказка илюстрира, че има Един, Който знае как да ги напътства през този свят. И, че Той ще пътува с тях през целия път до небесния им замък и предстоящото празненство.
Това е възможност да забавлявате децата си докато изписвате на сърцата им истина, която трябва да знаят. Истината, че Бог ще бъде с тях през целия път.

Автор Макс Лукадо, Чък Гилис
Издателство Нов Човек
ISBN 9789544073756
Година на издаване 2013
Корица меки корици
Страници 31
Формат 210X250 мм
Език Български