Роналдо. Момчето, което знаеше какво иска – Ивете Жултовска-Дарска

Роналдо. Момчето, което знаеше какво иска

Първата биография на Кристиано Роналдо за деца!

На осем години е, когато отборът, в който играе, губи всички мачове. На дванайсет напуска семейството си и заживява в общежитие в Лисабон. На петнайсет получава диагноза аритмия, която трябва да сложи край на кариерата му. На двайсет и четири… вече е сред най-скъпо платените играчи на всички времена.

„Роналдо“ е разказ за желязната воля и за решителността по пътя към върха. За извънредния талант и за съпътстващата го упорита работа. За футболния отбор, за който понякога трябва да се правят истински жертви. И най-вече – за сбъдването на една мечта.

Текстът е изпъстрен със забавни случки от живота на Кристиано и е илюстриран с много негови снимки на игрището и извън него.

Ивете Жултовска-Дарска е любител на футбола, фотографията и Тоскана. В продължение на седем години ръководи ТВ канала TVN Style. Има 9-годишен син. Именно неговата страст към футбола е причината да напише серия от книги за деца за техните футболни идоли.

Автор: Ивете Жултовска-Дарска Брой страници: 208
Категория: Автобиографии и биографии; Спорт, хранене и здраве; Хоби и свободно време; Детска литература ; Литература за деца и юноши Език: Български
Тегло: 0.400 кг.
Издател: Егмонт Баркод: 9789542717317
Дата на издаване: 28.05.2016 ISBN: 9789542717317