Роналдо: Мания за съвършенство – Лука Кайоли

Роналдо: Мания за съвършенство

Официалната биография на Кристиано Роналдо – един от най-великите футболисти на всички времена!

Кристиано Роналдо е познат по цял свят със смайващите си умения и грижливо изградения си имидж.

Двукратен носител на Златната топка със собствена модна линия, той е от глава до пети модерната суперзвезда, но зад външния блясък се крие един от най-всеотдайните спортисти, които този спорт някога е виждал.

Авторът разказва съкровената история на звездата на "Реал Мадрид", чиято решителност го е довела до самия връх, като представя откровени изказвания от негови треньори, съотборници, приятелки и дори от самия Роналдо.

Когато през 2009 г. Кристиано Роналдо преминава в "Реал Мадрид" за разбиваща световния рекорд сума от 80 милиона лири, това затвърждава позицията му на един от най-добрите футболисти на нашата епоха.

Това е историята на двукратния носител на Златната топка, първият играч от Премиършип, обявен за Играч на годината от ФИФА, и носител на Златната обувка за 2010-11 г.

Лука Кайоли е изнъкнат италиански спортен журналист, който изгражда репутацията си в английската ITV и като главен редактор на "Евронюз ТВ" във Франция. В момента живее в Испания, където е корсепондент за SKY Италия.

Написал е и официалната биография на Лионел Меси.

Автор: Лука Кайоли Брой страници: 208
Категория: Автобиографии и биографии; Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.385 кг.
Издател: Intense Баркод: 9789547832275
Дата на издаване: 17.08.2015 ISBN: 9789547832299