Род Стюарт – Автобиография – Род Стюарт

Род Стюарт – Автобиография

Род Стюарт няма нужда от таблоиди, които да се ровят в живота му и да изкарат наяве пикантните му и мръсни тайни. Той си признава всичко сам. В своята автобиография британският рокаджия говори откровено за наркотиците, за алкохола, за изневерите, за неразумното каране на ламборджини, за изгубената девственост, за битничеството и за периода, в който не обичал да се къпе.
От тази книга ще научите:
– защо пиенето и сексът са част от работните задължения на рок звездата,
– как да бъдеш добър баща, когато имаш ламборджини,
– колко трудно се прави секс в спален чувал,
– дали можеш да си истински битник и да не миришеш,
– защо всеки мъж трябва да премине през период „Рудолф Нуреев”..
Род Стюарт е роден през 1945 г. в Северен Лондон. Той два пъти е влизал в „Залата на славата” на рокендрола и е обявен за жива легенда на наградите „Грами”. Спечелил е общо над 200 милиона долара от продажби на албуми и сингли с песни като Maggie May, Sailing, Baby Jane, Hot Legs, Da Ya Think I’m Sexy?, Young Turks, Rhythm of My Heart и още много.
Животът на Род е невероятен и тук, за първи път, той разказва всичко, без да спестява нищо на феновете си. Неговата автобиография е едно вълнуващо приключение на човек, който има невероятен глас и невероятна прическа.
Род признава за всички смешни, абсурдни и нелепи събития в живота си, но отделя и внимание на всички сериозни. Пише открито за незаконната си дъщеря, изразява съжаление за грешките си, за болестта си, за безразсъдното си поведение, за хората, които е наранил. И най-важното – не пропуска да разкаже подробно за създаването на най-големите си хитове.

Автор: Род Стюарт Брой страници: 344
Категория: Автобиографии и биографии; Изкуство и фотография; Специализирана литература; Музика Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Сиела Баркод: 9789542821380
Дата на издаване: 25.08.2016 ISBN: 9789542821380