Ревенант кн.2: Саможертвата – Ейми Плъм

В трилогията „РевенантЕйми Плъм успява да избяга от „оковите” на жанра и да създаде нови, изключително оригинални паранормални герои. След шествието на вампири и върколаци по страниците на романите авторката създава своя митология и базира поредицата си на нея.

Втората книга от поредицата „Саможертвата” съчетава романтика и спиращо дъха приключение сред улиците на най-красивия град в света – Париж.

Срещата с Венсан е променила завинаги обикновения живот на Кейт. Защото той е ревенант. Неговата съдба е да жертва себе си отново и отново, за да спасява невинни хора от смъртта.

По улиците на най-романтичния град в света – Париж, Кейт и Венсан са изправени пред неочаквани предизвикателства.

Венсан е готов за пореден път да принесе себе си в жертва, но този път последствията могат да бъдат фатални. Това принуждава Кейт да се впусне в опасния свят на ревенантите сама, за да открие как да му помогне. И без да съзнава, тя поставя живота на близките си в опасност.

Но докато двамата влюбени търсят ключа към тайната, нова заплаха надвисва над тях. Кейт се озовава в средата на древна и жестока война, но не като свидетел, а като цел…

Автор Ейми Плъм
Издателство Ера
ISBN 9789543892167
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 272
Формат 130×200 мм
Език Български