Рекалибриране на човечеството – Крион: кн.13 – Лий Каръл

Рекалибриране на човечеството – Крион: кн.13

„Скъпи мои, дайте възможност на реалността на наистина случващото се да измести думите на онези, които искат да ви убедят да ги последвате в техните тъмни и мрачни места. Нека Божията любов ви дари със светлината на разума, стари души, защото това е вашата отговорност и завет в тази нова епоха на вашата пробуждаща се планета.“ – Крион

Основната енергия на нашия живот и на планетата сега е под влияние на огромни промени на всички нива. Затова е необходимо ново пренастройване, което се извършва не само тук, на Земята, но и в цялата Вселена. Новата информация от Крион е доста различна от всичко, което ни е давал досега. Всъщност той прави преглед на сегашния период от преходните 18 години като ни дава информация за това как ще се променят светлината и мракът, нашите взаимодействия с Духа и връзките ни с Гея; какво представлява придобиването на истинска мъдрост; какво съдържа нашето бъдеще като човечество. Времето, в което живеем сега, е точно времето, в което светлината и мракът ще постигнат баланс и Древните ще разкрият напълно своята мъдрост. Потопете се в енергията на Крион и отворете сърцата си за неговите мъдри слова, които ни свързват в едно безкрайно Божествено цяло с всички проявления, форми и нива на съществуване.

Лий Каръл изнася лекции пред хиляди хора на семинари, провеждани по целия свят и посветени на човешкия потенциал. Лий Каръл е писател на Крион, чиито книги са преведени на много езици. Книгите на автора носят послание за надежда и любов.

Автор: Лий Каръл Брой страници: 376
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.400 кг.
Издател: Аратрон Баркод: 9789546264466
Дата на издаване: 05.02.2015 ISBN: 9789546264466