Реалната демокрация. Новият политически модел. Как да контролираме депутатите в парламента – Йон Мариан

В основата на този роман стоят две сериозни идейни конструкции, които дават тласък за израстване на произведението в световен бестселър.

Книгата е вдъхновена от проблемите на хората и нарастващата нетърпимост към политическата класа. Ясно се отчита недоволството на народа към управляващите, независимо от тяхната партийна принадлежност.

Главният герой оформя силна концепция, на чиято база доверието да бъде възвърнато и демокрацията не само опазена, а и издигната на качествено ново равнище.

Мнозина са описвали корупцията, мафията и политиката, но до сега няма предложения за тяхното еволюционно преодоляване.

Новият модел на автора е колкото прост, толкова и гениален и поставя книгата на следващото стъпало в политическия жанр. Точно това уникално различие дава модерен смисъл и затова произведението може да бъде наречено революционно и бунтарско.

Втората идейна основа завърта живота под изключително интересен ъгъл и извлича философска есенция от оригинален сюжет. Без употребата на специфични термини, авторът небрежно се докосва до основните правила на живота и сложната структура на човешкото общество. Въпроси над които сте се блъскали дълго, са обяснени с абсолютна простота. Мнозина ще останат разтърсени от проникновенията и чистотата на характерите и ще осъзнаят ползата от оставения отпечатък върху възгледите за света.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:240
  • Общи:От български автор
  • ISBN:9789549233315
  • Жанрове:Съвременни
  • Тегло:1 kg