Размърдай дебелия си задник и стопи коремчето – Sunny Lambroso

Размърдай дебелия си задник и стопи коремчето

Плоският корем е мечта за повечето хора, особено преминали младежките години. Ако сте прехвърлили трийсетте, родили сте поне едно дете или честичко не устоявате на обилното похапване, или пък обичате да си пийвате биричка, нищо чудно да сте се сдобили със заоблено коремче.
Как да се спасите от тази напаст, която разваля фигурата, а често е и предпоставка за по-късното развиване на редица заболявания?
В тази книга ще ви представим експресни диети за стапяне на тлъстините на корема, както и дълготрайна диета за поддържане на новата ви линия. С известни усилия диетите за отслабване постигат лелеяната цел, но по-трудното е да се задържи постигнатото. Много често се наблюдава така нареченият йо-йо ефект, когато свалените с труд килограми след прекратяване на диетата се връщат обратно, при това се прибавят и още няколко.
Парадоксалното е, че мазнините, които се смятат за враг №1 на стройната фигура, могат да играят и ролята на помощници не само за естетичния вид, но и за поддържането на добро здраве и самочувствие. Не всички мазнини обаче…, а само полезните сред тях.
Любопитното е, че има начин на хранене, практикуван в продължение на столетия, който позволява запазването на стройната фигура и допринася за доброто здраве и за дълъг живот. И става дума не за някакви екзотични ястия, а за традиционните кухни на народите от Средиземноморието.
Изборът на продукти и начините на готвене не са затруднителни, а и много от средиземноморските специалитети вече са станали любими и са често консумирани.

Автор: Sunny Lambroso Брой страници: 368
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.440 кг.
Издател: Хомо Футурус Баркод: 9789548231879
Дата на издаване: 2008 г. ISBN: 9789548231879