Разгневени съпруги – Сюзан Айзъкс


Да разбереш, че съпругът ти е убит, е ужасен шок. Да го загубиш, когато всички се възхищават на чудесното ви семейство, е смазваща трагедия. Ако обаче трупът му е намерен в апартамента на проститутка, това вече е потресаващо унижение…

Сузи не може да повярва, че известният пластичен хирург Джона Гърстен, нейният предан съпруг и баща на трите им деца, може да има нещо общо с момиче на повикване. Но сензационната новина е храна за фантазията на светските и криминалните хроникьори. Какъв срам и позор за Сузи, съжаляват я околните.

Нюйоркската полиция, прокуратурата и родителите на Джона не искат и да чуят за съмненията й – те само биха проточили съдебния процес срещу арестуваната Доринда Дилън. Всички искат незабавна присъда!

Но не и проницателната Сузи. Нейният вътрешен глас й подсказва, че има някаква постановка. Кой обаче ще позволи на една дизайнерка и объркана майка на четиригодишни тризнаци да се прави на разследващо ченге?…

„Разгневени съпруги” е елегантна пародия на суетата и робуването на модата. Ако отдавна не сте се смели на глас, по-точно, ако не сте крещели от смях, докато участвате в читателското търсене на убиеца, това е вашата книга. Тя предлага онази рядка комбинация от страхотно забавление и детективска тръпка, с която авторката й си е спечелила и огромна мъжка аудитория.

Почитателите на Удхаус и тези на Агата Кристи вероятно ще се обединят в един фен клуб – на Сюзан Айзъкс!

Сюзан Айзъкс е писател, журналист и сценарист. Представя книги за някои от най-големите американски издания – "Ню Йорк Таймс", "Лос Анжелис Таймс", "Вашингтон Поуст". Живее със съпруга си в Лонг Айлънд.


Автор Сюзан Айзъкс
Издателство Обсидиан
ISBN 9789547692459
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 382