Работата, за която сме родени – Ник Уилямс

Искате работа, която ви носи повече удовлетворение? Търсите по-креативна и вълнуваща работа? Такава, която да ви позволява да изразите истинската си същност? Трябва да откриете работата, за която сте родени.

Водещият кариерен специалист Ник Уилямс е идентифицирал 12 принципа на работата, за която сме родени. Той ни показва как можем да ги задействаме, за да постигнем невероятен ефект и как можем да използваме вътрешната си сила във всички възможни етапи от професионалното си развитие. „Работата, за която сте родени" ви помага да определите целта на живота си и ви разкрива как можете да правите пари, като следвате желанията на сърцето си. Тя ще ви помогне да се освободите от ограниченията на статуквото и да откриете начина, по който да изградите работата си отвътре навън, като използвате сърцето, духа, същността и вдъхновението си. Работата, за която сте родени, е ваше право по рождение – отстоявайте си го!

„Това е една книга, изпълнена с мъдрост и което е по-важно – с вдъхновения, които ще ви покажат как да използвате мъдростта и да запазите автентичността на живота си… Четете и научете как да съхраните живота си, да живеете със сърцето си и оставите магията да се случи. Ако вникнете в посланието на книгата, няма да ви се налага да работите нито ден повече." – Бърни Сийгъл

  • Корица:Мека
  • Брой страници:512
  • Жанрове:Личностно развитие , Кариера и HR
  • Тегло:1 kg