Пътуване извън тялото – Робърт Монро

Пътуване извън тялото

Оставете страховете и съмненията си за живота след смъртта и се подгответе за една реалност, която очаква всички ни, независимо от вярата или убежденията ни.
Тази книга събира три уникални творби, които разтърсват всичките ви познати учения и са предизвикателство и към най-авангардните теории за човешкото съществуване.
50-те години на изминалото столетие Робърт Монро открива случайно способността си да се отделя от физическото тяло и неговите пътешествия са истинско приключение в един загадъчен свят, необвързан с живота и смъртта. През 70-те години авторът създава институт и патентова метод за синхронизация на дейността на двете мозъчни полукълба, който позволява контакти с чисти форми на съзнание от миналото, настоящето и бъдещето на Земята и други планети, с починали и чаКащи да се родят хора…
В третата книга авторът чертае картата, която е "от другата страна на ръба", пътя, който се открива, след като напуснем физическия си живот, с неговите входни и изходни точки, указателни знаци и мъглявини.
"ВЕЛИКОЛЕПНИ КНИГИ! ЗА ПЪРВИ ПЪТ В РАЗБИРАЕМА ФОРМА Е ОПИСАН ЦИКЪЛЪТ НА ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТТА."
Елизабет Кйблер-Рос

Автор: Робърт Монро Брой страници: 526
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.600 кг.
Издател: Гуторанов и син Баркод: 9545071257
Дата на издаване: 2007 г. ISBN: 9545071257