Пътят на перлата – Кръгозор Мери Кели

„Пътят на перлата” e книга за ценители на красотата!

Различната книга за мотивация и личностно усъвършенстване.

Търговците на перли проучват внимателно цвета, размера, формата, блясъка и повърхността на тези необичайни деца на природата, перлите. С помощта на перлата като метафора и чрез същите критерии читателите на тази книга ще се отправят на дълбоко духовно пътешествие в своя живот. „Пътят на перлата” свързва жените с тяхното най-съкровено Аз и показва, че дори най-болезнените проблеми могат да бъдат преобразени в красота и съвършенство.

„Пътят на перлата” е нестандартен поглед към женската душа. Книгата ни учи да приемаме несъвършенствата си и да ги превърнем в дарове. Това е идеалният избор за:

любителите на перли по целия свят

всички, които искат да намерят сила да се изправят смело срещу проблемите си

хора, намиращи се в преходен момент в живота си

хора на изкуството, желаещи да преодолеят творческия си блокаж

хора, които са се сблъскали с тежки проблеми в живота си

„Всяко изкуство е автобиографично. Перлата е автобиографията на мидата”

Федерико Фелини

Книгата на Мери Олсън Кели разкрива множество интересни и полезни факти за перлите и за съдбата им през вековете, които ще доставят удоволствие на всеки ценител на тези бижута. Но тя е и нещо повече. Защото самите перли освен високо ценени украшения са и един от най-съвършените духовни учители, магически амулет, който ни води от делничното ни ежедневие към мистерията, очакваща ни там, отвъд… Неслучайно във всички езици съществуват изрази като „перлата на…”, наблягащи на уникалността и ценността на този органичен скъпоценен камък.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:136
  • Баркод:9789547712218
  • ISBN:9789547712218
  • Каталожен номер:1006315
  • Жанрове:Популярна психология