Пътят към промяната – -20%

0
(0)

Уважаеми читатели!
Пред вас стои една различна книга.
"Пътят към промяната" се чете лесно… и трудно, динамичното действие в нея е покритие на една дълбока философска мисъл, породена от дарбата на авторката за общуване с Вселенския разум и същества от други светове и измерения. Привидното романизиране на действието е кодиране на тази невероятна дарба, предоставена от Бога на тази уникална и изцяло посветила се на доброто млада жена.
Написаното е частично преживяно в действителност и не е само художествена измислица. Разговорите на главната героиня (Елиза) с главния герой (Глас) са урок за нас, непосветените – урок на доброта, чест, принципност и човеколюбие.
И когато ние четем тези страници, започваме да си задаваме много, твърде много въпроси за Бога, за справедливостта, за истината, за силата и възмездието. Тези въпроси могат да намерят своите отговори в тази книга – в такава форма и светлина, каквато на всеки от нас ни се иска. Лично!
Тази книга е книга на чудесата. Задължително е да се чете буква по буква, дума по дума. Доброволно можеш да отделиш толкова време, колкото ти позволяват житейските ангажименти. И отново ще разбереш, че от свободната ти воля зависи колко можеш да усвоиш като време и живот за предопределеното ти време. Изпълнявайки първо своята Божествена мисия!

Автор Светлана Стоилова
Издателство СИЕЛА
ISBN 9789542811770
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 544
Формат 140х200 мм
Език Български

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.