Първите дами – Кей Бърли

Първите дами

Какво става, когато силата на любовта
срещне любовта към силата?

Харизматичният министър-председател Джулиан Дженсън току-що е преизбран. Любимец на нацията, пред хората той демонстрира грация и естествено обаяние. Наглед Джулиан е любимец на съдбата – произхожда от богато семейство, има изискана съпруга и две чудесни деца. В личния му живот обаче пукнатините започват да излизат наяве. Защото под очарователната му външност се крие неуморен казанова, който сменя партньорките си като носни кърпи.
Валъри е отегчена жена, която е направила много жертви, за да бъде съпруга на премиер. Загърбила е успешната си работа в издателския бизнес, децата й са в скъпи училища с пансиони и сега единственият й приятел е алкохолът, с който се утешава по време на честите отсъствия на Джулиан. Но дори в най-лошите си моменти тя остава олицетворение на елегантността и изисканите маниери.
Сали Симпсън е в разгара на собствената си игра. Могъща редакторка на популярното списание „Селебрити“, тя няма търпение да заеме полагащото й се място до Джулиан.
Сексапилната красавица и телевизионна репортерка Айла Макгавърн е привлякла вниманието на Джулиан, затова е готова да мине през всичко (и през всеки), за да стигне до върха.
Трите жени се срещат на разкошния прием в извънградската резиденция на премиера… и се разразява буря, от която само една от тях ще оцелее като първата дама.

Автор: Кей Бърли Брой страници: 360
Категория: Художествена литература; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.280 кг.
Издател: Плеяда Баркод: 9789544093389
Дата на издаване: 2013 г. ISBN: 9789544093389