Първият телефонен разговор с небето – Мич Албом

Първият телефонен разговор с небето

Любимият на читателите автор на бестселърите Вторници с Мори и Пет срещи в рая ни поднася най-вълнуващата си и магична творба: загадка, която се развива с всяка следваща страница, и същевременно – роман-медитация за силата на връзките между хората.

Една сутрин в малкото градче Колдуотър в Мичиган започват да звънят телефони. Гласовете отсреща твърдят, че се обаждат от небето. Дали това е най-голямото чудо на всички времена? Или жестока измама? Новината за странните обаждания плъзва и множество хора се стичат в Колдуотър, за да участват в събитията.
По същото време от затвора излиза изпадналият в немилост пилот Съли Хардинг, който намира родния си град обхванат от „треска за чудеса“. Дори малкият му син носи телефон играчка, с надеждата да разговаря с майка си, която е на небето..
Водейки ни плавно от епохата на изобретяването на телефона през 1876 г. към света, достигнал ново ниво на комуникации, Мич Албом ни увлича в спиращо дъха приключение, изпълнено с неистова надежда.

Романът е виртуозен разказ за любовта, историята и вярата.

Мич Албом е прочут писател, драматург и журналист, носител на много награди.
Автор е на пет бестселъра, оглавили класацията на „Ню Йорк Таймс“, а от книгите му са продадени над тридесет и четири милиона екземпляра, преведени на четиридесет и два езика по целия свят.
Вторници с Мори, останала четири години на върха на класацията, е най-популярният мемоар на всички времена.
Албом е създател на седем благотворителни организации, сред които първата клиника за бездомни деца в Америка. Ръководи и приют в Порт-о-Пренс в Хаити. Живее със съпругата си Джанин в предградията на Детройт.

Автор: Мич Албом Брой страници: 376
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.420 кг.
Издател: Кибеа Баркод: 9544747268
Дата на издаване: 22.03.2016 ISBN: 9544747268