Проверка на реалността – Гай Кавазаки

Проверка на реалността

"Накратко, "Проверка на реалността" е обобщение на най-доброто от всичко, което съм видял и направил, и което се отнася до създаването и управлението на големи организации. Фокусирам се само върху полагането на основите и управлението на една компания, но вие можете да прилагате уроците от тази книга във всеки етап от развитието ѝ…"
Гай Кавазаки

"Има много неща, които трябва да научите, преди да започнете да правите пари:
•Как да изградите екип?
•Как да продавате?
•Как да блъфирате?
•Как да правите презентации?
•Как да влияете на хората и да спечелите доверието им?

Няма по-добър пътеводител в Силиконовата долина от Гай Кавазаки, легендарният новатор и предприемач… Казано с други думи: това е човекът, който представи пред света оригиналния компютър Macintosh в далечната 1984 г. Чували ли сте за него?…
…Може би сте си мечтали да срещнете ментор, мъдър ветеран от силиконовата долина, който да ви вземе под крилото си и да ви научи как се случват нещата в Долината. Е, намерихте го. Моят съвет към начинаещия предприемач е следният: прочетете тази книга. Изучете я. Чуйте Гай. Вслушайте се в съветите му. След това оставете книгата и се залавяйте за работа!"
Даниел Лайънс

Гай Кавазаки е основател, партньор и предприемач в Garage Technology Ventures. Съосновател на "Alltop.com", онлайн списание за всички популярни теми в интернет. Преди това е бил член на екипа на Apple. Кавазаки е автор на осем книги, включително "Изкуството на старта", "Правила за революционери", "Как да побъркате конкурентите си", "Да продадеш мечтата" и "Пътят на Macintosh". Той притежава бакалавърска степен от Университета Станфорд и магистърска степен от Университета UCLA, освен това е Доктор Хонорис кауза от Колежа Бабсън.

Автор: Гай Кавазаки Брой страници: 480
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Български
Тегло: 0.552 кг.
Издател: Ентусиаст Баркод: 9789548657754
Дата на издаване: 18.05.2011 ISBN: 9789548657754