Произход – Дж. Т. Бранън

Произход

Изследователката Евелин Едуардс винаги е знаела, че Антарктида крие много тайни, но откриването на тяло в леда, което е на повече от 40 000 години, надминава нейните очаквания. А когато това тяло се оказва облечено в дрехи от високотехнологични материи, нещата стават наистина странни.
Странното се превръща в истински кошмар, когато Евелин и нейният екип се превръщат в мишени на някой с толкова много власт, че може да взривява военни хеликоптери, кораби и да унищожи цяла международна изследователска база необезпокояван.
Щастливата случайност спасява Евелин и тя избягва участта на своите колеги и приятели. Но само за да се окаже беглец. Без връзки, без умения и без опит за оцеляване. Сама и отчаяна, тя се обръща към единствения човек, за когото се сеща – бившият й съпруг Мат Адамс. Оттеглил се член на елитен правителствен отряд, индианец по кръв, Мат живее с кошмарите на миналото си, но се отзовава на нейния отчаян зов незабавно. И двамата се оказват в шеметно състезание с времето, което ще ги отведе от Зона 51 в Невада до Големия Андронен Колайдър в Женева. Защото те са единствените, които знаят за най-голямата конспирация в историята на човечеството. И трябва да я разобличат, преди да е станало прекалено късно.

Ако човечеството си мисли, че знае откъде произхожда, сега е време да преосмисли вярванията си.
Тайната на човешкия произход стои погребана от хилядолетия. И сега заплашва да унищожи всички ни.

Автор: Дж. Т. Бранън Брой страници: 328
Категория: Художествена литература; Тайни и загадки Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: PRO book Баркод: 9789542928638
Дата на издаване: 01.08.2014 ISBN: 9789542928638