Пробуждане: Първи стъпки – Нилириа Уотър

Пробуждане: Първи стъпки

„Ние всички сме Вселена от спомени. Спомени от едно друго време. Време, което е забулено в мистерии и тайни.
Тя се роди в свят наситен с научни открития и динамика. На разтърсващи човешките съдби промени, катаклизми и войни за власт.
Бе съвсем обикновена млада жена, която на пръв поглед по нищо не се различаваше от себеподобните си, до деня в който не бе Призована…
Тогава светът на сънищата и оживя и се превърна в реалност, с която бе предизвикателство да продължи да живее.
Докосвайки се до онези скрити в дебрите на подсъзнанието спомени, тя се впуска шеметно, спиращо дъха приключение в един пълен с реална фантазия приказен свят. За нея изчезва време-пространствената бариера и тя се превръща в пътешественик, с една единствена мисия – да въдвори хармония и любов в Световете на Единствения.
Пътуванията й ще я отведат в Изначалието – във века на Протогоните, в чудния свят на Елфите от Ел Наар и феите на АшЛра. Ще я накарат да се бори за справедливите каузи на Златните царе, за любовта на един Ангел – в търсене на справедливостта и мистерията около своето съществуване.
Пътят й ще се пресича не веднъж от Тъмнината, но нейният независим дух, силна любов и Благословът на Единственият, ще я опазят през времето и пространството – до деня на нейното Пробуждане"

Автор: Нилириа Уотър Брой страници: 448
Категория: Художествена литература; Фантастика и фентъзи; Приключенски романи Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Монт Баркод: 9786191691005
Дата на издаване: 18.05.2016 ISBN: 9786191691005