Природен лечебник – Димитър Пашкулев

Природен лечебник

"Природен лечебник" е здравен справочник, който включва природни средства за справяне с болестите, автор на книгата е Доктор Димитър Пашкyлев.

Лечебната мощ на билките е позната и се използва от векове. Хората започнали да се хранят и да се лекуват с тях, хиляди години назад във времето. След технологичното и научното развитие на земята, тяхното използване остава на заден план, изместено от новите средства като лекарства добити по химичен път и съвременни медицински методи. Хората обаче не са забравили за богатствата на природата и все по-често започват да се интересуват от възможностите в фитотерапията.
Качеството на живот на съвременния човек е много нарушено, сигнали, за което се срещат и в природата, затова е време да помислим сериозно върху този проблем. Нуждите на нашия организъм са обвързани с тези на околната среда. Доктор Димитър Пашкyлев ще ви запознае подробно със силата на растенията, които са напълно способни да се преборят с почти всички болести. "Природен лечебник" е начин да подобрим отношението си към билките и тяхното използване. Освен, че здравето ни, трябва да бъде най-важно за нас, ние ще успеем да постигнем и собствено морално и духовно укрепване.

Информацията в "Природен лечебник" е интересна и популярна, болестите, за които би ви помогнала са: заболявания на пикочния мехyр, на бъбреците, сърдечносъдови смyщения, ставни възпаления, кръвно налягане, ревматизъм, чернодробни и белодробни болести.

Автор: Димитър Пашкулев Брой страници: 216
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.220 кг.
Издател: Хомо Футурус Баркод: 9786197047868
Дата на издаване: 13.11.2017 ISBN: 9786197047868