Приказки за подарък на чувствителни хора – Енрике Марискал


В своите увлекателни разкази Енрике Марискал описва склонността на съвременния човек да се отдалечава от истинските неща в живота, от любовта, и да потъва в отчуждение и материализъм. Авторът ни приканва да се замислим за любовта между хората и да открием магическото пространство, в което нашата чувствителност може да се прояви, освободена от фалш и социални маски. Пред нас се разкрива нов начин да решим проблемите, които живеят в душата и сърцето ни. Авторът ни дарява с вълшебни оръжия, така нужни в един свят, лишен от креативност и възвишеност. Разказите насочват към размисъл, учат ни как да обичаме живота.
Това не са обикновени разкази, те рисуват преживявания, представени така, че всяка една страница от тях докосва сърцето.

„Приказките” на Енрике Марискал са убежище за душата на онези хора, които са интелигентни и улавят истината; оригинални и плават през живота със собствен стил; и чувствителни, защото изграждат взаимоотношения с открито сърце.

"В традицията на Коелю и Букай разказите на Марискал са изпълнени с житейска мъдрост, в които всеки може да открие себе си."
Ел Паис

Автор Енрике Марискал
Издателство Бард
ISBN 9546551566
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 192