Приемете изобилието! – Ранди Гейдж

Приемете изобилието!

Защо трябва да сте богати? Потърсете успеха, който ви се полага по рождение!

Смятате ли, че е донякъде духовно да сте бедни? След само един прочит, тази увлекателна книга ще ви отърве от подобни мисли. Ще осъзнаете, че ви е писано да сте здрави, щастливи и богати. Гуруто на просперитета, Ранди Гейдж, разбива религиозните догми, за да разкрие как забогатяването е ваша духовна съдба.

Ще разберете:
защо бедността е грях?
какво може би ви спира от успеха?
защо заможността е естественото ви състояние?
разликата в мисленето на бедните и богатите хора
как да привлечете и приемете отреденото ви истинско богатство?

Повече от 15 години Ранди Гейдж помага на хората да се отърват от самоограничителните си вярвания и да постигнат професионален и личен успех. Ранди е един от най-търсените оратори в света, като е изнасял своите програми на живо на седем континента. По цялото земно кълбо хората участват в неговата онлайн обучителна програма "BreakthroughU".
Историята на Ранди, който успява да израсте от тийнейджър в затвора до милионер със собствените си усилия, ще ви вдъхнови сами да откриете неизчерпаемите си възможности. Това завладяващо пътуване на победата над страха, съмненията и зависимостта го прави изключително подходящ за неоспорим експерт в областта на върховите постижения и невероятните човешки възможности. Историята му и начинът, по който я споделя, показват истинската сила на ума да привлече и задържи успеха.

Автор: Ранди Гейдж Брой страници: 112
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Български
Тегло: 0.100 кг.
Издател: Анхира Баркод: 9789542929154
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789542929154