Преобразена 2 част – -20%

„Някой бе заложил мен, в уравнението на една безсмислена и кървава война.“

Диана Василева не е типичното слънчево момиче от Бургас – тя е дистанцирана, студена и крие ревниво тъмната си страна. Страхува се да заспи, защото сутрин ръцете й са целите в кръв, а съзнанието й обременено от кошмарните й превъплъщения и Гласовете, които я контролират. Но тя не е психично болна. В гените й дреме безумна сила.

След случайната й среща с вампира Александър, познатият свят се изнизва като пясък през пръстите й. Някога, на Земята, една велика извънземна раса е влязла в съревнование с друга велика раса и всяка от страните си е "отгледала" собствени бойци. Хилядолетия по-късно, участниците във войната са се умножили.

Насила превърната в това, от което се ужасява, Диана, все пак приема съдбата си – вече като Претендентката на Преобразените Бедровска. И сега е по-силна от всякога. Безсмъртна. Безскрупулна. Решена да си отмъсти на Вторичните, да спре Последователите на Исус и да защити последните оцелели, на които държи.

Тя може да прочете мислите на враговете си като отворена книга, може да ги убива само със силата на мисълта си, може да контролира дори емоциите им.

Но дали ще има кой да я спре, когато премине отвъд предела на съвестта си? Ще й дари ли Чистачът й Теодор най-накрая лоялността и сърцето си или и той ще забие нож в гърба й?

Предстои кървава разплата. Враговете ще станат приятели. Приятелите ще станат врагове. Съдбата ще си поиграе с всички раси или просто това ще е играта на някой Вечен!

Автор Десислава Дюлгерян
Издателство Сиела
ISBN 9789545816096
Година на издаване 2014
Корица твърди
Страници 808
Формат 14х21
Език български