Правописни тестови задачи по български език за 1. клас – Екатерина Котова, Катя Никова, Николина Димитрова, Татяна Борисова

0
(0)

Правописни тестови задачи по български език за 1. клас

С помагалото „Правописни тестови задачи по български език за 1. клас“ започва поредица, която авторският колектив разработи за учениците от първи до четвърти клас, обучавани по одобрената от МОМН учебна програма по български език и литература.

Целта на помагалото е учениците, техните учители и родители да могат да направят самооценка и оценка на овладените правописни знания и умения по български език. Помагалото включва теми, които пряко са свързани с обобщителните уроци в буквара и учебна тетрадка № 3, разработени от същия колектив и одобрени от МОМН.

Всяка тема е поместена на две страници. На първата страница преобладават задачите със занимателен характер, които могат де се използват за допълнителна работа в уроците по български език. На втората страница са включени тестовите задачи за проверка на правописната грамотност на учениците. Условията на всички задачи се четат и обясняват, ако е необходимо, от преподавателя в клас или от родителя вкъщи.

Автор: Екатерина Котова; Катя Никова; Николина Димитрова; Татяна Борисова Категория: 1-ви клас; Учебни помагала; Български език и литература
Издател: Булвест 2000
Дата на издаване: 2007 г. Брой страници: 36
Език: Български Тегло: 0.120 кг.
Баркод: 9789541805619 ISBN: 9789541805619

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.