Правилото 10Х – Грант Кардон

Тази книга ще умножи по 10 всичко, който сте постигнали до момента.
Правилото 10Х е единствената разлика между успеха и провала.

Ако преследвате големи цели, не трябва да се задоволявате с обикновеното. За да постигнете следващото ниво, трябва да разберете желаното 4-то ниво на действие. Това 4-то ниво, също познато като Правилото 10X, е нивото на действие, което ще гарантира на компаниите и отделните индивиди постигане на техните цели и стремежи.

Правилото 10Х“ разкрива принципа на „Масивните действия“, позволявайки ви да разбиете бизнес клишетата и страха от риска, като предприемате конкретни стъпки, за да постигнете мечтите си. Чрез тук ще разберете, защо повечето хора остават заклещени в първите три нива на действие и как да превърнете правилото 10Х в дисциплина.

Открийте точно от къде да започнете, какво да правите и как да всяко действие, което предприемете, да доведе до още повече действия. Това е вашата гаранция за успех. Умножте по 10 парите, целите, щастието си и своите възможности.

Научете се да определяте количеството усилия, необходими, за да си гарантирате този успех и да сте сигурни, че ще продължите да оперирате при тези масивни нива през целия си живот.

♦ ♦ ♦

Грант Кардон е американски предприемач, автор от бестселър листата на Ню Йорк Таймс, лектор и мотиватор. Кардон е уважаван, високо ценен търговец, чиято страст е да научи хората как да продават себе си, своите продукти и услуги, независимо от икономическия климат.
Книгата му „Продай или се продай” печели наградата Axiom. Кардон създава персонализирани програми за обучения по продажби за компании от Fortune 500, малки бизнеси, успешни личности и предприемачи. Заедно с екипа си консултира компании като: Google, Morgan Stanley, NOVA University, Wayne Huizenga School of Business, Kawasaki и много други.
Неговите книги, аудио пакети и семинари осигуряват на хората, от всяко професионално поприще, практически инструменти, за да изградят своя собствена икономика по пътя към истинската свобода.

  • Корица:Твърда
  • Брой страници:258
  • Баркод:9786199036020
  • ISBN:9786199036020
  • Жанрове:Икономика, Маркетинг, Предприемачество
  • Тегло:1 kg