Позволете да ви разкажа – Мариана ИлиеваАвторката, Мариана Илиева, е завършила специалностите История и Философия в Софийски университет „Климент Охридски". След нелепата смърт на единствения й син Пепи и се отключва „честота" за двупосочна и безпроблемна връзка със света на фините енергии. Тя става медиум. Започват ежедневните й контакти с Високо еволюирали Духовни Същества като КРИОН – отговарящ за магнитната решетка на Земята, нейните Духовни Наставници, Духовни Учители и Водачи. Духът на починалия й син Пепи сам търси и осъществява контакт с нея. Следват контакти със стотици, стотици духове на познати и непознати за нея починали хора.
– В „Позволете да Ви разкажа" е събрано познание за вечността на Душата, разума и личността след смъртта, тъй като умира само физическото тяло.
– Проследява се пътя на Душите след смъртта и живота на Духовете в Отвъдното; техните професии, занимания и обучение по време на престоя им там между преражданията.
– Проследени са начините и методите, които Духовете използват, за да ни помагат.
– Духовете сами търсят начин, за да осъществят контакт; Духът отговаря на въпроси, прави съобщения, уточнява факти, събития и др. подробности. Съветва и информира близките си.
– Духовното Същество Крион сам установява контакт с Мариана Илиева, за да я обучава и съобщава нови ИМПЛАНТИ, които тя да доведе до знанието на хората чрез настоящата книга.
– Духовният Учител Тапазян насочва вниманието й към Духовните закони за еволюцията на Вселената. Тук тя е събрала и подредила 395 от тях, които е открила в литературата на различни места.
Автор Мариана Илиева
Издателство Алтея
ISBN 9789547500143
Година на издаване 2008
Корица Мека
Страници 416
Формат 13.00×20.00