Подкрепяй и защитавай – Том Кланси

Подкрепяй и защитавай

Само един от най-легендарните герои на Том Кланси, Доминик Карузо, е в състояние да не допусне тайните на Америка да попаднат в ръцете на врага.

Доминик Карузо се изправя пред най-опасното предизвикателство в кариерата си. Той е племенник на президента Джак Райън. Агент на ФБР и оператор в Колежа – свръхсекретна неофициална организация, която работи за правителството на САЩ. Белязан от смъртта на брат си, Карузо е съсипан, след като не успява да спаси свой приятел и семейството му от нападение на терористи.

Итън Рос е служител от средно ниво в Съвета за национална сигурност. Сега той е дезертьор с микрокарта с информация, която може да провали разузнаването на САЩ по целия свят. ЦРУ правят отчаяни опити да си върнат картата, която обаче искат и руснаците, както и различни терористични групи, и всички те имат много по-големи шансове да заловят беглеца. На пътя им стои само Карузо, но ще се справи ли без колегите си от Колежа?…

Том Кланси е американски писател, автор на политически трилъри на шпионска тематика. Том Кланси е автор на над петнадесет заглавия, обявени за бестселър №1 от "Ню Йорк Таймс", сред които са емблематичните „Ловът за „Червения октомври“, „Всички страхове”, „Реална опасност” и „Патриотични игри“, по които са направени игрални филми. Произведенията на Кланси са съсредоточени върху Студената война. За него вестник "Ню Йорк Таймс" пише: „Том Кланси е безспорният фаворит, шампионът сред писателите. Предлага неописуеми приключения – висш пилотаж сред експлозивна смес от престъпления, екшън и нови технологии.“ Романите на Том Кланси са издадени в света в над 100 милиона екземпляра.

Автор: Том Кланси Брой страници: 520
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри Език: Български
Тегло: 0.570 кг.
Издател: Прозорец Баркод: 9789547338609
Дата на издаване: 01.03.2016 ISBN: 9789547338609