Пълно ръководство Windows XP . Том 1 и 2 – Питър Нортън

0
(0)


Книгата е чудесен и изключително полезен справочник, написан от водещи световни експерти в областта на Windows XP – най-устойчивата операционна система на Microsoft.
Пълното ръководство за MS Windows XP от Питър Нортън е обширен и ориентиран към потребителите справочник, в който ще се запознаете с възможностите на Windows XP чрез достъпни разяснения на новите технологии, разработени за повишаване производителността на системата. В книгата са демонстрирани всички най-нови средства, достъпни за подобряване характеристиките на вашата ОС. Ще откриете принципите на Питър, съветите относно техниките за свързване, работа в мрежа, отпечатване, отстраняване на аварийни ситуации и съвместимост в цялото изложение.
Със справочника на Питър Нортън за Microsoft Windows XP ще научите за: възможността за получаване на няколко регистрационни процедури за един потребител; разширените възможности за работа с преносим компютър; изискванията за мощност на хардуера, като се предлагат решения за ъпгрейд или закупуване на ново оборудване; представянето на Windows XP Networking, включвайки Network Connectivity Wizard в детайли; новите средства за развлечения като Media Player 8, Movie Maker, TV услуги и вградени средства за запис върху CD; разширената безопасност и оптимизирането на Remote Access Services за по-сигурната връзка с отдалечените мрежи; съветите и триковете за конфигурирането, оптимизирането и отстраняването на аварийни ситуации с хардуера и софтуера.
Автор Питър Нортън
Издателство ИнфоДАР
ISBN 954-761-067-8
Година на издаване 2002
Корица Меки корици
Страници 900
Език Български

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.