Писането на европроект е лесна работа – Марияна Миткова

Писането на европроект е лесна работа

Книгата "Писането на европроект е лесна работа" е наръчник за всички собственици и мениджъри на български фирми, интересуващи се от възможностите, които предлага оперативна програма „Конкурентоспособност“ за модернизиране на предприятията и най-вече за стартиране и/или внедряване на иновативна дейност.

Основна цел на помагалото е представяне в кратък вид и на разбираем език на цялата съвкупност от документи и изисквания на Управляващия орган , която съпровожда всеки обявен прием на проектни предложения. Най-важната част от книгата е приложеният към нея, одобрен и написан от авторката Марияна Миткова, вече реализиран проект на фирмата, която управлява. Новият програмен период за прием на проектни предложения по Еврофондовете вече стартира, а с това се даде началото и на търсенето на информация от всички за възможностите за получаване на финансиране.

Ползването на консултантски услуги за огромна част от кандидатите е непосилен вариант, поради големите хонорари, както се случи и при нас и немалко хора проявиха интерес към книгата, с която сами биха могли да напишат своите проектни предложения.

Автор: Марияна Миткова Брой страници: 184
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Не
Тегло: 0.500 кг.
Издател: Либра Скорп Баркод: 9789544712624
Дата на издаване: 01.04.2015 ISBN: 9789544712624