Патрул за ада: 2 в 1 – Книга-игра – бгкниг@ Робърт Блонд

Най-смешната книга в жанра.
Най-загубеното ченге в галактиката е по дирите на най-легендарния злодей в Галактиката… Какво може да се обърка?

1. Вие сте от онези хорица, които предпочитат да си стоят вкъщи и да четат чужди прифюченмя.вместо да имат свои собствени.
2. Тук поне приключенията ще са колкото на литературния герой, толкова и на вас самите, тъй като лично ръководите всяка негова не/ювка стъпка!
3. Това е книга, в която може да ви се случи всичко, но въпреки това е подходяща както за деца, така и за пораснали, както за момчета, тека и за момичета.
4. Независимо кой е любимият ви жанр – приключенски, комедия, екшън, криминален, фантастика или пародия – ще го намерите в тази история. ‘. .
5. Ако сте чели класическите й издания цреди близо 20 години, сега можете да я имате в пълния й вид": двойно по-голяма и в комплект с второ приключение. . .
6. Ако не сте я чели, само може да ви се завиди, че вероятни сте no-млади и всичко това тепърва ви предстои.
7. Ако пък изобщо не сте играли книги-игри досега и тази ви е първата, направо сте ударили джакпота!
8. Двамата автори скромно твърдят, че са дали най-доброто от себе си.
9. Ако някой читател се опита да опровергае т. 8, двамата ще се натъжат и ще сй поръчат нещо за пиене. После ще им мине и ще поръчат нещо за пиене и на въпросния читател.
10. Ако се намирате на панаир, представяне или фестивал, най-вероятно срещу вас стои самият Уейн, ухилен и наточил писалка за автограф.
11. (бонус причина, ако още се ослушвате) .Ако пък сте на книжарски щанд, докато успеете да прочетете какво пише на задната корица, продавачът вече ви гледа с неприязън, така че просто вижте какво пише по-долу и извадете толкова пари от джоба си. ,

  • Корица:Мека
  • Брой страници:160
  • Жанрове:Книги-игри
  • Тегло:1 kg