Отведи ме у дома – Романтични / Ера Даниела Сасердоти

Айнари Монтийт е на кръстопът. След бурна нощ с най-близкия си приятел Алекс, тя разбива сърцето му като заявява, че случилото се е ужасна грешка. Новината за болната ѝ сестра я принуждава да се върне у дома в красивата Шотландия. Но там се сблъсква с враждебния си брат и самодоволното си предишно гадже. Отново я връхлитат болезнените спомени, от които безуспешно се е опитвала да избяга. Докато се бори с обърканите си чувства към Алекс, съдбата я среща с привлекателен американец.
И изведнъж, мистериозно, Айнари губи гласа си, но пък интуицията ѝ още повече се засилва – наследствена дарба от поколения наред. И когато глас от миналото натрапчиво ѝ шепне "Отведи ме у дома", Айнари разкрива тайна, която най-после ще я накара да се почувства свободна.

"Отведи ме у дома" е трогателна и красива история за любовта, емоционално пътуване, в което опознаваме истинската си същност.

Даниела Сасердоти е родена през 1973 г. в Неапол. Чичо ѝ е известният италиански писател и художник Карло Леви. Поради заплаха, семейството ѝ се мести в родното място на майка ѝ – Каровино. Градчето толкова много я вдъхновява, че по-късно тя го използва като прототип на Глен Авих, където се развива действието в романите ѝ.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:280
  • Баркод:9789543892839
  • ISBN:9789543892839
  • Каталожен номер:120015