Отвъд волята – Алекс Лойд

Отвъд волята

Тайният принцип за постигане на успех, любов и щастие!

Дългоочакваното продължение на бестселъра Лечебният код, от д-р Александър Лойд и д-р Бен Джонсън, книгата която се превърна във феномен за българския книжен пазар и помогна на хиляди хора да се справят със стреса – основен виновник за здравословните и личните ни проблеми. От излизането си през март 2012 година до днес „Лечебният код“ се радва на нестихващ читателски интерес и е продаден в рекорден тираж.

„Отвъд волята“ има всички качества да достигне успеха на „Лечебният код“. Продадена е в над двадесет държави и се радва на сериозен читателски интерес.

Тази книга е за живота отвъд. Отвъд възможностите на волята. Отвъд обикновеното. Отвъд страховете. Отвъд обстоятелствата. Отвъд надеждите и мечтите..

"В действителност всеки проблем или липса на щастие и успех се дължат на вътрешен страх – дори физическите проблеми. А всеки вътрешен страх е резултат от липсата на любов в определено отношение. Без значение в коя област са проблемите ви – здраве, връзки, успех, гняв, тревожност, – техният източник винаги е страхът, а решението – любовта". – д-р Алекс Лойд

В „Отвъд волята“ д-р Алекс Лойд доразвива и надгражда принципите, заложени в „Лечебният код“. С ясни и практични съвети той ще ви помогне да постигнете дълготраен успех и истинско щастие..

Д-р Алекс Лойд е помогнал на хиляди хора по света да се излекуват от нелечими болести и да променят живота си завинаги. Той притежава докторска степен по психология и природолечебна медицина. Днес частната му практика е една от най-мащабните в света, с клиенти в 50 щата и 158 страни. Д-р Лойд вярва, че ако търсим разрешение на житейските си проблеми, трябва първо да излекуваме скритите си духовни проблеми, и през 1988 г. започва да разработва програма за целта. Той е бил интервюиран на живо по ABC, NBC, CBS, Fox и PBS като експерт в диагностицирането и лечението на скрития източник на проблемите, с които хората се сблъскват в областта на успеха, взаимоотношенията и здравето. Неговата първа книга – „Лечебният код“, е международен бестселър, която в момента е издадена на повече от двадесет и пет езика. „Отвъд волята“ има всички качества да достигне успеха на „Лечебният код“. Продадена е в над двадесет държави и се радва на сериозен читателски интерес.

Автор: Алекс Лойд Брой страници: 304
Категория: Спорт, хранене и здраве; Философия, психология, езотерика и духовни учения; Наука и научно-популярна литература Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542614654
Дата на издаване: 17.11.2015 ISBN: 9789542614654