Отключи ума си: Стани гений! – Технологии за супермислене и суперпамет – Станислав Мюлер

0
(0)

Човешкият ум може да научи всичко. Въпросът е само във времето, коeто ще му бъде нужно за това – на някои им трябват само няколко часа, за да усвоят нещо ново, а на други за същото няма да им стигне и една година.
Защо?
Тайната се крие в степента на използване на мозъка. При нормално ниво на обучаемост човек използва около 3-5% от клетките на главния мозък. Ако този процент е по-голям, то човек усвоява нещата значително по-бързо. Талантливите хора използват около 10% от мозъчните си клетки. Как можем и ние да постигнем това? И доколко е възможно?
Оказва се, че всеки може да стане гений! Това е възможно с използване на най-новите технологии за активизиране на мозъка и управление на процесите на мисленето. Методът на Станислав Мюлер позволява на всеки желаещ, независимо от нивото му на хипнабилност, възрастта или други фактори да премине в така нареченото „състояние на свръхобучаемост“.
Живеем в третото хилядолетие. Времето на свръхзвуковите скорости и междупланетните полети ни дава нови възможности за развитие на човешкия ум. Ум, от който зависи абсолютно всичко!

За автора

Станислав Мюлер е виден руски практикуващ психолог, доктор на педагогическите науки, ръководител на центъра за интелектуално развитие „Град на таланти“, главен редактор на списание „Успех за всички“. Автор е на десетки книги и статии по въпросите за най-новите прогресивни методи за интелектуално саморазвитие, развиване на мисленето, иновативните методи за обучение, възпитание, практическата психология и здравословния начин на живот.
Създател е и на уникална технология за развитие на паметта наречена „Холографска памет“. Ефективността на този метод е толкова висока, че само след 30 минути встъпително обучение, спомнянето на дадена информация се подобрява почти двойно!
Станислав Мюлер дълги години провежда обучения за развитие на паметта и свръхобучаемост (повишаване на личната ефективност) както в Русия, така и по света.

Автор Станислав Мюлер
Издателство Асеневци
ISBN 9789548898232
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 176
Формат 14×21
Език български

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.