Основи на успешния бизнес тук и сега. Съвети за млади предприемачи и мениджъри – Жюстин Томс, Поли Козарова

Основи на успешния бизнес тук и сега дава практически поглед към всички важни бизнес аспекти – стартиране на бизнеса, намиране на инвестиции, бизнес партньорства, човешки ресурси, иновации, маркетинг и продажби, управление на бизнес процеси.

Днес всички в България имаме нужда от мотивиращи и позитивни бизнес практики. Десет успешни български предприемачи от различни сектори споделят в книгата размисли за своя път в бизнеса. Младите и начинаещите предприемачи ще могат да сверят часовника си с професионалисти – български бизнес консултанти и експерти, които дават своите ценни съвети за управлението на съвременната фирма.

♦ ♦ ♦

Жюстин Томс е един от водещите експерти и пионери у нас в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга. Създател и ръководител на уеб агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън Груп и онлайн медийна група „Аз медиа”. Създател и двигател на конкурса за най-добър български сайт БГ Сайт (www.bgsite.org) от 1999 година насам.

Жюстин Томс се занимава с изготвяне на цялостни концепции за изграждане на уеб сайтoвe и онлайн присъствие. Специалист в сферата на интерактивната реклама, онлайн маркетинг, медияпланирането за Интернет, имейл маркетинга и Web 2.0. Има публикации в печатни бизнес издания и своя страница в списание .Net, откакто излиза на български език. Автор е на 8 книги по темата онлайн медии и маркетинг, уеб присъствие, редица изследвания и статии в специализирани издания.

Тя е дългогодишен преподавател в НБУ и частни колежи, лектор в семинари и корпоративни обучения на тема онлайн медии, ПР, маркетинг и реклама в Интернет, у нас и в редица европейски държави. Активно работи за развитието на уеб в България. Автор е на редица книги за бизнеса, сред които Успешен онлайн маркетинг (с 65 примера от практиката) и Инструменти за социални мрежи.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:252
  • Общи:От български автор
  • Баркод:9789542812265
  • ISBN:9789542812265
  • Каталожен номер:3465
  • Жанрове:Маркетинг, Мениджмънт, Кариера и HR, Предприемачество
  • Тегло:1 kg