Орки: кръвна вражда – Стен Никълс

Орки: кръвна вражда

Оръжия за магическо унищожение
Войнство на сенките

Страк и Върколаците се завръщат през измеренията, за да спасят расата на орките от злата магьосница Дженеста в нов главозамайващ екшън, убийствени приключения и черен хумор. Дружината на Страк е заседнала в паралелен свят. Единственото им средство за бягство, загадъчните инструментуми, са заграбени от вечния им враг. Но връщането на артефактите е само един от проблемите им. За да разпалят въстание срещу безскрупулните потисници хората, владеещи магията, Страк и дружината му трябва да съживят изгубения войнствен дух на туземните орки.
Тази поредица тотално ще промени представата ви за орките…

„Тук расата на орките не са жестоки главорези, а интелигентни и разумни същества, готови да се бият до смърт за свободата си. Страк и неговите Върколаци са толкова различни от незавидната представа, наложена от Толкин.”
Хариет Клоснър

„Голямата сила на Никълс е в дарбата му да разказва завладяващо. Сюжетът се движи със стремителна скорост, секващо дъха действие и ярък низ от шеметни събития…”
Д. Хеблътуейт

„Кръвна вражда” е четвъртата книга от сагата за орките и също толкова фантастична като предишните. Очаквам с нетърпение продължението.”
Дж. Кей Олднър

Автор: Стен Никълс Брой страници: 496
Категория: Художествена литература; Фантастика и фентъзи Език: Български
Тегло: 0.400 кг.
Издател: Бард Баркод: 9789546550910
Дата на издаване: 08.02.2010 ISBN: 9546550910