Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов – Ватсаяна Маланага, колектив

Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов

Луксозно издание с твърди корици Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов, от поредицата ARS DIVINATORIA, което включва и комплект карти.

Кама Сутра (Поучения за кама), най-древният трактат за кама, науката за любовта, е съставен от индийския мъдрец Ватсаяна Маланага.

Неговото произведение често е наричано древноиндийската библия на любовното изкуство. Като всяка велика книга, Кама Сутра до ден днешен е обградена от многочислени митове и заблуди.

Традициите и начинът на мислене на хората от Запада са твърде различни от философията и представите на древните цивилизации на Изтока. Там сексуалните контакти, като начин за постигане на личностно и духовно усъвършенстване, са възприемани като свещен акт, а изкуството на владеенето му е издигнато в култ към Божественото начало.

Любовните и сексуални отношения са обект на интерес от страна на всяко човешко същество, независимо от времената, обществените отношения и религиозните особености на епохата или страната. Затова още от древни времена хората искат да знаят кой е най-подходящият за тях партньор в любовта и секса.

Кама Сутра, като философска и духовна система, дава необходимите знания за това.

Автор: Ватсаяна Маланага; колектив Брой страници: 120
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения; Луксозни издания; Художествена литература; Еротика Език: Български
Тегло: 0.450 кг.
Издател: Мария Арабаджиева Баркод: 9789547870499
Дата на издаване: 2008 г. ISBN: 9789547870499