Опознай света. Общообразователно помагало за 1 клас (National Geographic) – National Geographic, колектив

Опознай света. Общообразователно помагало за 1 клас (National Geographic)

Учебният комплект обхваща четири интересни теми, всяка от които е разработена в отделна книжка. Предлаганият материал допълва и надгражда знанията на учениците по български език, математика, роден край и домашен бит и техника, придобити в 1. клас.

Кратките текстове са подходящи за деца, които все още усъвършенстват уменията си за четене, а забавните междупредметни задачи са отлично средство за обучение. Те са истинско предизвикателство, чрез което децата затвърждават, обогатяват и издигат на по-високо ниво своите знания. Удивителните снимки и илюстрации във всяка книжка и включеното в комплекта безплатно табло будят детското любопитство и въображение, формират представа за света около тях.
Комплектът "Опознай света" предава своята мисия за опазване на природата, за здравословен начин на живот, за социална отговорност и за опазване на културните ценности, подпомагайки работата на учителя и доставяйки много забавления на децата. Той е съвместен проект на "National Geographic Learning", издателство "Анубис" и издателство "Булвест 2000".

Комплектът "Опознай света" за 1. клас се състои от:
образователна книжка "Нашата природа"
образователна книжка "България е моят дом"
образователна книжка "Застрашени животни"
образователна книжка "Живея здравословно"
двустранно табло за 1. клас със световна карта на животните от едната страна и карта на животните и растенията в България от другата
удобна папка за съхранение.

Автор: National Geographic; колектив Категория: 1-ви клас; Учебни помагала; Български език и литература; Математика; Роден край; Домашен бит и техника
Издател: Анубис
Дата на издаване: 07.09.2017 Брой страници: 96+двустранно табло
Език: Български Тегло: 0.400 кг.
Баркод: 9789544269913 ISBN: 9789544269913