Омега – 3 мазнините, които топят мазнини – Sunny Lambroso

Омега – 3 мазнините, които топят мазнини

Лененото масло – природният феномен на мастните киселини.

Всички знаем, че вече има стотици диети – от нови по-нови, от обещаващи по-обещаващи, от звездни по-звездни. При това каквато и диета да спазвате (това го запомнете) – стига да я спазвате правилно – ще отслабнете. Но тогава идва и най-страшното, защото когато диетата свърши, ви се иска да заживеете нормално, да се храните нормално и да не пълнеете, да си останете все така стройни и хубави.
Значи въпросът не е толкова как да отслабнем, а как да не пълнеем, да не трупаме тези ужасни токсини под формата на мазнини, целулит и др. Ами отговорът е много прост, защото Омега-3 диетата е точно такава. С нея не се пълнее, защото балансира и хармонизира всички функции на организма – ако му е нужно да изхвърли, да стопи мазнини, целулит, токсини, то тя ще му помогне в тази насока; ако пък му е нужна да натрупа и изгради полезни вещества – съединителна, мускулна и костна тъкан, колаген, нова кожна тъкан и т.н., то тя ще му съдейства за това.
От настоящото издание ще научите повече за лененото масло – природният феномен на мастните киселини, както и за Критската диета на най-здравите хора.

Автор: Sunny Lambroso Брой страници: 168
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.198 кг.
Издател: Хомо Футурус Баркод: 9789548231787
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789548231787