OH MY MY –

OH MY MY

Една от най-популярните рок банда в света в момента – OneRepublic — официално обяви премиерата на новия си албум, озаглавен "Oh My My"! Албумът е четвъртият студиен проект в дискографията на групата и ще излезе на 07/10.
В интервю за сп. Wonderland, фронтменът и основен творчески двигател на групата, Райън Тедър, споделя: “В днешно време можете да направите цял албум на лаптоп и повечето от съвременните хитове са стопроцентов компютърен продукт. Мисля, че по радиото все по-малко чуваме хората в музиката. Така, че в новия ни проект искаме почитателите ни да чуят истински хора с живи инструменти и реални песни. Това е всичко, което ще кажа за момента. Албумът ще с ново и много модерно звучене, но в него ще присъства огромна доза "човечност".

Райън Тедър добавя, че работата по албума им е отнела 18 месеца, "най-дългият период, за който групата е създавала проект". До този момент от албума са издадени официално синглите "Wherever I Go" на 13/05, който дебютира на 55-то място в чарта Billboard Hot 100 и "Kids" на 12/08.

Категория: Rock; Alternative
Компания/Лейбъл: Universal music
Дата на издаване: 07.10.2016
Баркод: 602557172096