Очистване на организма. Пълен справочни – Ивет Калоянова

Очистване на организма. Пълен справочни

През последните десетилетия не само натуропатите и народните лечители, но и много изследователи споделят мнението, че при съвременния начин на живот в човешкия организъм все по-интензивно се отлагат токсини, отпадъчни продукти и други вредни субстанции, които стават един от най-важните фактори за широкото разпространение на множество сериозни заболявания.
Значителна роля в това отношение играят замърсяването на въздуха и водите, пестицидите, хормоните, хербицидите и консервантите, използвани при производството и преработката на храните. Други причини за натрупване на отпадъчни продукти са злоупотребата с алкохол, кафе и цигари, жизнената дейност на бактериите и вирусите, както и употребата на някои лекарства, които сериозно натоварват черния дроб, стомаха и бъбреците.
Настоящата книга представлява подробен справочник, запознаващ читателите с разнообразни системи и начини за очистване на организма и на отделните органи с природни методи и средства.
Във втората част са включени описания на много заболявания, при които очистването на съответните органи може да допринесе за по-бързото и пълно оздравяване.

Автор: Ивет Калоянова Език: Български
Категория: Спорт, хранене и здраве Тегло: 0.262 кг.
Баркод: 600948
Издател: АБГ – М ISBN: 600948
Брой страници: 226