Новите правила на брака през XXI век – -50%


Жените се промениха през последните двадесет и пет години – станаха силни, независими, самоуверени и щастливи. В същото време повечето мъже продължават да са безотговорни и емоционално отчуждени. Те не знаят как да отвърнат на разочарованите си партньорки, които просто искат половинките им да се разкрият и да пораснат.

В тази революционна книга Риъл показва на жените кои са новите правила, характерни за брака на XXI в., като им предлага ефикасни методи, с чиято помощ те могат да създадат онази наистина хармонична връзка, за която копнеят и която заслужават. Той определя петте стратегии, които трябва да се избягват, и описва практически методи, които ще върнат честността, страстта и радостта дори в най-трудните взаимоотношения.

Благодарение на опита си на експерт той е помогнал на хиляди двойки да преминат от отчаяние към съкровена емоционална близост. Включени са и упражнения, които можете да правите сами или с партньора си.

Неговата програма ще ви помогне да откриете как:

  • Да определяте и изразявате желанията и потребностите си;
  • Да слушате добре и да отвръщате добронамерено;
  • Да налагате граници и да се защитавате;
  • Да цените и да се радвате на онова, което имате;
  • Да разберете кога да потърсите помощ…

Терънс Риъл е бил фамилен терапевт повече от 20 години. Водил е курсове и е обиколил цяла Америка. През 2002 г. основава "Relational Life Institute". Има редовни участия в най-големите американски медии
Автор Терънс Риъл
Издателство Изток-Запад
ISBN 9789543215348
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 344
Формат Голяма книга (14×21,5 см.)