Нови писма от Феликс – var google_tag_params = { dynx_itemid: ‘BKCH0003246’, dynx_itemid2: ‘71835’, dynx_pagetype: ‘Детска литература’, dynx_totalvalue: 0, }; /* */ Нови писма от Феликс Детска литература / Фют Анете Ланген

Зайчето Феликс пътешества в миналото.

По време на разходката на класа в музея се случва нещо странно – изчезва Феликс, плюшеното зайче на Софи. Няколко дни по-късно внезапно се появява писмо от Феликс, дошло незнайно как … от Средновековието!
Но това е само първото писмо на плюшения пътешественик в миналото. Пристигат още писма от времената на древните гърци, викингите, индианците, от страната на изгряващото слънце, от каменната епоха.

Книжката „Нови писма от Феликс” по оригинален начин запознава детето да се запознае с различни периоди от историята, като му дава възможност да забавлява с увлекателните разкази на зайчето пътешественик! В книжката са включени и ориганалните писма на Феликс в пощенски пликове, както и няколко изненади.

На добър път с Феликс!

♦ ♦ ♦

Феликс – плюшеното зайче на Софи, пътешества по света и ѝ изпраща писма с разкази за приключенията си и за местата, които посещава. Писмата му, заедно със снимки и карти от пътешествията, са сложени в истински пликове с марки и печати. А в края на книгите има подаръци и изненади, които Феликс донася на Софи и на читателите!
Приключенията на малкия плюшен пътешественик са описани от писателката Анете Ланген, а илюстрациите са дело на Констанца Дроп.

Зайчето Феликс е сред най-популярните любимци на децата от много страни по света. Книгите са преведени на повече от 30 езика, продадени са повече от 7 милиона екземпляра. От 2004 г. Той е герой на телевизионен анимационен сериал, който се излъчва и у нас.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:40
  • Вид:Приказки и басни
  • Баркод:3800083817154
  • ISBN:9786191990337
  • Жанрове:Образователни и занимателни, Приказки и басни
  • Тегло:1 kg