Новата Wellness революция – Пол Зейн Пилзър

Новата Wellness революция

Как да забогатеем в многомилиардната настъпваща индустрия?

Преди години икономистът Пол Зейн Пилзър очерта зараждащата се многомилярдна индустрия на доброто здраве, която нарече "уелнес". Свързвайки десетки хиляди доставчици на различни продукти и услуги в една кауза, той показа на учени, лекари, бизнесмени, производители на фитнес уреди, храни и др., че са част от една световна революция, а не просто самотни бунтари.
Днес тази индустрия се разрасна до 500 милиарда долара и расте още, предлагайки много големи възможности на предприемачите. Даже "МакДоналдс" и "Уол-Март" напоследък инвестират в пресни и екологично чисти храни.
"Новата Wellness революция" е своеобразно бизнес ръководство за лекари, уелнес предприемачи, хиропрактици, дистрибутори на продукти за здравето и други. Книгата показва, че макар милиони хора да са възприели уелнеса, нуждата от него се увеличава поради тенденцията към затлъстяване и влошаване на здравето в развитите страни. Медицинските разходи на много корпорации вече надвишават печалбите и те започват да осъзнават, че уелнесът и профилактиката са единственото решение на този проблем.

Пол Зейн Пилзър спечелва първите си 10 милиона долара ореди да навърши 30 години. Той е световноизвестен икономист, предприемач, професор в колеж, икономически съветник в две президентски администрации, коментатор в Националното радио и CNN и автор на бестселърите "Бог иска да сте богати" и "Безкрайно богатство".

Автор: Пол Зейн Пилзър Брой страници: 352
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Български
Тегло: 0.360 кг.
Издател: Анхира Баркод: 9789549882858
Дата на издаване: 2010 г. ISBN: 9789549882858